Teamet bag

Teamet bag

Arrangørerne

Hoved Arrangør

Sebastian Nielsen

Sean Sebastian Munk Nielsen
Hvem er jeg:
Til daglig arbejder jeg og bor i Thisted.
Jeg har været aktiv rollespiller siden august 2015 og været med i bestyrelsen landsforeningen Bifrost i et par år.
Jeg har igennem de sidste par år leget med at være “Spil mester” i diverse “Pen & Paper”-grupper, og har ellers deltaget aktivt i flere forskellige spil grupper, og nu har jeg fået blod på tanden og vil arrangere noget live-rollespil.

Ansvarsområder:
Jeg varetager til dagligt foreningens interesser, når vi har kontakt til eksterne organisationer og institutioner.
Derudover så er det min opgave at indkalde til møder, og sende relevante informationer ud til vores medlemmer og deltagere.

Mit mål:
Jeg har altid haft en drøm om lave et arrangement hvor jeg kan engagere så mange som muligt, i et sjovt og lærerigt miljø, hvor personlig udvikling er i fokus.

Karakternavn i Skyggedalen: “Treatus”

Hoved Arrangør

Frederik Majgaard

Frederik Majgaard NIelsen
Hvem er jeg:
Jeg er studerende på datamatiker uddannelsen og arbejder på en værtshus. jeg har været rollespilsaktiv siden 2016. jeg bor i Nykøbing Mors. Jeg er gamer både PC og PlayStation.

Ansvarsområder:
Jeg står for forenings interne kommunikation samt assistere formanden i hans opgaver og tiltreder i formandens sted hvis han er fraværende

Mit mål:
At være med til at skabe et trygt sted for alle hvor de kan udvikle sig i trygge rammer. derudover at skabe et fedt rollespil der kan hjælpe mig selv og andre med at udvikle sig som spiller eller mester.

Karakternavn i Skyggedalen: “Sune”

Arrangør

Rikke Nielsen
Hvem er jeg:
Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver i en børne- og familie afdeling og bor med min mand og vores to børn.
Jeg har været rollespilsaktiv i ca. 20 år. og været foreningsaktiv 15+ år både lokalt, regionalt og på landsplan hvor jeg har sat i vores landsforening. Jeg er gamer og bruger min fritid på hygge hjemme eller med venner.

Ansvarsområder:
I foreningen varetager jeg regnskabsføring, håndtering af diverse pengesager samt er ansvarlig for medlemskaber.

Mit mål:
At være med til at skabe en forening hvor engagement og fællesskab danner rammerne omkring arrangementer med fokus på både at have det sjovt men samtidig at udvikle sig selv på et kreativt såvel som personligt plan.
Derudover syntes jeg det er mega fedt at være med til at skabe mulighed for at børn og voksne i alle aldre og samfundslag, sammen kan bryde samfundet normer for at have det sjovt sammen.

Karakter navn i Skyggedalen: “Jules Mortulo”

Arrangør

Mette Østerby Slavensky
Hvem er jeg:
Jeg er studerende på pædagog uddannelsen. jeg har været rollespilsaktiv siden 2016. jeg bor i Thisted. Jeg er gamer både PC i min fritid og bruger meget tid på min familie

Ansvarsområder:
At træde til hvis et af bestyrelses medlemmerne ikke kan deltage. Hvis formanden går af så tage næstformandens plads, så næstformanden kan tage formandens plads.

Mit mål:
At være med til at skabe et fedt spil hvor alle kan deltage og man har et sikkert sted at udvikle sig som rollespiller og som person.

Karakternavn i Skyggedalen: “Ash”

Arrangør

271826331_658398238523684_200668242236443360_n

Chris Kristensen

Chris Kristensen
Hvem er jeg: Jeg bor i Nørresundby med min kæreste Julie, og til daglig studerer jeg til diplomingeniør – maskinteknik. Jeg har været aktiv rollespiller siden 2019. Jeg spiller magic the gathering, pc, køre motorcykel og sammen med en god kammerat laver vi nye “pen & paper” spil, som vi tester af hvert år, for så at lave et nyt.

Ansvarsområder: Jeg står for de sociale medier, og sørger for at der kommer opslag ud. Ude til live scenarierne er jeg ansvarlig for at godkende og kontroller våben, skjolde, rustning og andet udstyr. Derudover er jeg i gang med at “oplæres” i at være ansvarlig for reglerne samt magien til live scenariet.

Mit mål: At være med til at skabe det fedteste rollespil for andre i et trygt miljø, samt at udvikle mig som spilmester.

karakternavn i Skyggedalen: “Kraka”

Arrangør

Kristoffer Østergaard Jakobsen / Ø

Kristoffer Østergaard Jakobsen / Ø
Hvem er jeg: Jeg er uddannet værktøjsmager og arbejder som CNC operatør ved et lokalt firma. Jeg har spillet live rollespil siden 2018/2019 og har spillede mit første tabletop omkring 2014.

Ansvarsområder: Jeg er ansvarlig for vores lager og for at hjælpe med at forberede de mange forskellige plot genstande. Derudover holder jeg øje med spillerne og sørger for at skubbe dem i den rigtige retning… for det meste

Mit mål: At skabe en hyggelig og til tider dramatisk stemning hvor spillerne trygt kan udtrykke sig på måder de normalt ikke får mulighed for, så de har deres egne fantastiske fortællinger at dele.

Karakternavn i Skyggedalen: “Arwin E. Ainsworth”