Skyggedalen Live

Skyggedalen - Live

”Menneske, du vil blive rystet i din grundvold, for eventyr og sagnhistorier er ikke længere blot en del af jeres fantasi,
men er nu jeres eneste virkelighed.”

Året er 2021.

Verden er vendt rundt, hvad end du er menneske eller væsen.
Hvor mennesket før følte sig sikre i lyset, og monstre var noget man kun husker i legenderne, er det nu monstrene som lever i lyset, og mennesket der har følt sig nødsaget til at gemme sig i skyggerne.

Forhutlet forsøger folk at finde mening, men alt er nyt og skræmmende. Væsner er brudt frem fra skyggerne og folkesagn og historier har vist sig at være sandhed gemt i bøgerne.

Overtro er pludselig rigtigt, og menneskene er tvunget til at forholde sig til dem – og indordne sig. De er ikke længere de stærke, og én efter én går det op for mennesker, at de må alliere sig med væsnerne – monstrene – for at overleve.

Hvad der er ondt og godt, er ikke længere et spørgsmål om hvordan man ser ud, men rettere hvem der ønsker at verden skal indhylles i mørke eller forsøges reddet. Det er op til dig at spille en afgørende rolle i dette moderne eventyr.

Krigen raser, og du er midt i stormens øje. Omkring dig vil væsner og mennesker forsøge at redde og rive itu, og den største bekymring er: vil gammelt had og tørst for hævn efter årtusinders undertrykkelse sejre? Tør man håbe på at verden vil lære at leve i samhørighed – mennesker og monstre i mellem? Eller er dette blot en illusion for tåberne.

Jo mere der bliver afsløret og åbenbaret for dig, går det op for dig at engang var verden fuld af helte, som tog kampen op mod de monstre som sendte skræk og rædsel over landet. Men det går også op for dig, at monstrene måske ikke alle er onde – men hvordan ved du hvem der er hvad?

Din søgen efter svar leder dig mod De Gamle Helte som Brødrene Grimm og Hans Christian Andersen, til Charles Perrault og Jules Verne, men også folk som Gutenberg, Tesla, Da Vinci og Bell. De var alle forkæmpere for den krig du nu står midt i, og du må lære hurtigt for at overleve.

Nogen må lære færdigheder i kampens kunst, og andre må lære at tøjle nye, skræmmende og spændende evner.
Mørket er her, og kun fantasien sætter grænser.

  • Rollespil for børn og unge med fokus på 13 og opefter.
  • Det er et fantasy rollespil med afsæt i en alternativ, moderne virkelighed, og de gamle sagn og eventyr.
  • Du vil blive tvunget til at reflektere over spørgsmålet: “Hvad er ondskab?”
  • Du vil opleve eventyr på egen krop, og spille en rolle i hvordan verden kommer til at se ud.
  • Det er vores mål, at du får en interesse for de gamle sagn og eventyr.