Medlemskab

Medlemskab

Fordele

Som medlem af foreningen Skyggedalen får man:

  • Rabat på alle arrangementer.
  • Mulighed for at springe køen over ved tjek-ind ved fremvisning af medlemskort.
  • Opstillings berettigelse til bestyrelsen.
  • Medlemskab i Landsforeningen Bifrost og de fordele som følger med der. Læs mere her: landsforeningenbifrost.dk
  • Ekstra Discord funktioner.
  • Og meget meget mere.

Hvad koster det?

Standard medlemskab for år 2022 koster 300kr. 
Medlemskab med deltagelse til alle årets arrangementer koster 900kr.
Medlemskab med deltagelse til alle arrangementer i et halvt år + Camp koster 600kr.

Hvem kan blive medlem?

Alle interesserede, der indbetaler det på generalforsamlingens fastsatte kontingent og dokumentation og som er villig til at overholde foreningens vedtægter og politikker.

Betaling

For at blive medlem, skal man betale igennem bifrost’s portal som hedder foreninglet. Her kan man betale med kort og med MobilePay.
Er det ikke muligt for dig at betale på denne måde, kan vi hjælpe dig ude til vores arrangementer.

Skulle der være problemer med foreninglet, kan man ved at sende en besked til en fra bestyrelsen, få lov til at tilmelde sig ved at betale over MobilePay.

Udmeldelse

Hvis du ønsker at blive meldt ud af Skyggedalen, så skal dette aktivt ske ved at skrive til bestyrelsen
(mail: bestyrelsen@skyggedalen.dk) Bemærk: Der er ingen refusion ved udmeldelse.

Persondataloven (GDPR)

I forhold til Skyggedalens regler for håndtering af persondataloven skal foreningen gøre opmærksom på følgende: Ved at melde sig ind samtykker man til nedenstående.

“Jeg giver hermed Skyggedalen lov til at behandle og opbevare ovenstående oplysninger til medlemskartotek og administrative formål, samt videregive disse til andre medlemmer af Skyggedalen og betalende deltagere i visse af Skyggedalens arrangementer, relevante offentlige myndigheder samt landsforeninger, som Skyggedalen er medlem af.”

Ovenstående oplysninger er obligatoriske at svare på. Hvis disse ikke er udfyldt, kan det medføre, at du ikke har mulighed for at være medlem af Skyggedalen eller deltage i visse af Skyggedalens arrangementer.
Som registreret medlem har du lov til at få information om hvilke oplysninger der er registreret om dig og korrigere disse, hvis de er urigtige eller vildledende, samt komme med indsigelse mod behandlingen af data eller tilbagekalde dette samtykke om videregivelse.
Du har ret til at gøre indsigelse mod at blive underkastet afgørelser, der har retsvirkning, og som alene er truffet på grundlag af elektronisk databehandling.
Desuden har du som registreret ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener at foreningen Skyggedalen ikke har opfyldt persondatalovens krav og regler.

For at nærlæse hvordan vi håndterer dine oplysninger kan du læse det her.