Hvem er vi?

Hvem er vi?

Skyggedalens bestyrelse har til opgave at varetage foreningens interesser i henhold til foreningens formål dvs. afholde bestyrelsesmøder, sørge for markedsføring af foreningen og dennes arrangementer, sørge for afholdelse af arrangementer, medlemsfester, medlemsrekruttering, økonomisk varetagelse, workshops hjemmeside mm.

Vi har derudover til opgave at vælge arrangørerne til arrangementet Skyggedalen.

Bestyrelsen

Formand

Frederik Majgaard NIelsen
Jeg er studerende på datamatiker uddannelsen og arbejder på en værtshus. jeg har været rollespilsaktiv siden 2016. jeg bor i Nykøbing Mors. Jeg er gamer både PC og PlayStation.

Ansvarsområder:
Jeg står jeg forenings interne kommunikation samt assistere formanden i hans opgaver og tiltreder i formandens sted hvis han er fraværende

Mit mål:
At være med til at skabe et trygt sted for alle hvor de kan udvikle sig i trygge rammer. derudover at skabe et fedt rollespil der kan hjælpe mig selv og andre med at udvikle sig som spiller eller mester.

Karakternavn i Skyggedalen: “Sune”

Næst formand

Rikke Nielsen
Hvem er jeg:
Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver i en børne- og familie afdeling og bor med min mand og vores to børn.
Jeg har været rollespilsaktiv i ca. 20 år. og været foreningsaktiv 15+ år både lokalt, regionalt og på landsplan hvor jeg har sat i vores landsforening. Jeg er gamer og bruger min fritid på hygge hjemme eller med venner.

Ansvarsområder:
I foreningen varetager jeg regnskabsføring, håndtering af diverse pengesager samt er ansvarlig for medlemskaber.

Mit mål:
At være med til at skabe en forening hvor engagement og fællesskab danner rammerne omkring arrangementer med fokus på både at have det sjovt men samtidig at udvikle sig selv på et kreativt såvel som personligt plan.
Derudover syntes jeg det er mega fedt at være med til at skabe mulighed for at børn og voksne i alle aldre og samfundslag, sammen kan bryde samfundet normer for at have det sjovt sammen.

Karakter navn i Skyggedalen: “Jules Mortulo”

Kasserer

Sean Sebastian Munk Nielsen
Hvem er jeg:

Til daglig studerer jeg til en HF på VUC, og er færdig med den sommer 2021 og bor i Thisted.
Jeg har været aktiv rollespiller siden august 2015 og været med i bestyrelsen landsforeningen Bifrost i et par år. 
Jeg har igennem de sidste par år leget med at være “Spil mester” i diverse “Pen & Paper”-grupper, og har ellers deltaget aktivt i flere forskellige spil grupper, og nu har jeg fået blod på tanden og vil arrangere noget live-rollespil.

Ansvarsområder:
Jeg varetager til dagligt foreningens interesser, når vi har kontakt til eksterne organisationer og institutioner.
Derudover så er det min opgave at indkalde til møder, og sende relevante informationer ud til vores medlemmer og deltagere.

Mit mål:
Jeg har altid haft en drøm om lave et arrangement hvor jeg kan engagere så mange som muligt, i et sjovt og lærerigt miljø, hvor personlig udvikling er i fokus.

Karakternavn i Skyggedalen: “Treatus”

1. Suppleant

Mette Østerby Slavensky
Hvem er jeg:
Jeg er studerende på pædagog uddannelsen. jeg har været rollespilsaktiv siden 2016. jeg bor i Thisted. Jeg er gamer både PC i min fritid og bruger meget tid på min familie

Ansvarsområder:
At træde til hvis et af bestyrelses medlemmerne ikke kan deltage. Hvis formanden går af så tage næstformandens plads, så næstformanden kan tage formandens plads.

Mit mål:
At være med til at skabe et fedt spil hvor alle kan deltage og man har et sikkert sted at udvikle sig som rollespiller og som person.

Karakternavn i Skyggedalen: “Ash”