De tretten

De tretten

Ash

Den røde drage: En af de mest respekterede væsner i verdenen, både pga dens magt og dens alder og viden. Ash ser det som sin rolle at passe på menneskene fra monstrenes hærgen, og har ellers et meget menneskeligt perspektiv på verdenen.

Quincy

Den hvide drage:En af de mest respekterede væsner i verdenen, både pga dens magt og dens alder og viden. Quincy ser det som sin rolle at beskytte væsnerne fra de onde mennesker, som har jagtet og dræbt utallige væsner.

Jules Mortulo

En kønsneutral skabning som har arbejdet for det sidste sendebud, og har samlet fanen op efter dennes bortgang. Nu er det op til Jules at hjælpe de døde derhen hvor de hører til, og sikre sig at folk får den død de fortjener. Jules ser ikke verdenen i sort og hvidt, det er ikke Jules’ rolle som dødens budbringer.

Blake Karlsen

Et menneskes Skygge: Skabt ved at et menneske har frigivet sin skygge, og har derved fået sit eget liv og sin egen vilje. Som skygge kan den tage hvad køn den ønskede, og tager derfor kønnet af den spiller der vælger den. Den nyder sympati for menneskene, og nyder deres selskab, og ser sig selv som en del af dem.

Kraka

Valkyrien: En af Odins udsendinge, har haft til opgave at sørge for at de bedste krigere som faldt i kamp blev ført op til Odin som en af hans Einherjer. Ser ikke forskellen mellem væsner og mennesker, for de er og bliver det samme for Kraka.

Albricht Ode

Elvernes konge: Indtil Skyggerne var han ganske ukendt, men der er noget bekendt ved ham som man først fanger efter en længere snak med ham. Han er ved at være træt af at det altid er ham der skal agere i denne verden, og så gerne at andre tog teten op for ham, så han bare kan regere i fred og mag. 

Noa 7. af Atlantis

Havfolkets fortabte søn: Vokset op som den næste konge af Atlantis, men valgte at give kronen videre til sin yngre broder efter tabet af sin moder og søster i et hæsligt angreb fra menneskenes side. Han har endnu ikke kunnet tilgive menneskene, og ser det derfor som hans pligt at sørge for at væsner er beskyttet fra menneskenes grusomhed.

Aske

Dryaden: Voksede op i en kæmpe skov, respekteret og elsket af alle træer, planter, dyr og naturvæsener. Gennem sit liv havde Aske gjort alt for skoven og tillod menneskene at fælde nogle træer for træerne tilhørte alle. Som tak mistede Aske sin skov, sine venner og blev forvist til Skyggerne. Aske indså at menneskene ikke fortjener naturen og de fortjener de Skygger som de forviste os væsener til. 

Arwin

Djævelen: Begyndte sin tilværelse som tjeneren af en af de største og mægtigste væsner i historien, og fik skabt sin egen hær undervejs. Dette blev dog ændret i en af hans sidste kampe, hvor han endte med at blive i tvivl om hvordan det hele hænger sammen.

Sune

Ild Jetten: Voksede op i Asgård, som ung blev han drevet ud af Asgård og har siden hen rejst gennem de 9 verdner. På sin rejse i Midgård endte han med at blive fanget i skyggerne og han ser det som væsnernes job at guide de uvidende mennesker

Jonathan Tarrot

Lampeånden: En mand som har haft svært ved at finde ud af hvem han selv er, for hans forældre har været i to forskellige lejre. Tabet af hans magi næsten ødelagde ham, og han har siden forsøgt at få den tilbage, for uden den vil han ende med at dø. Han ser ikke verdenen delt i ondt eller godt, men som et sted hvor der skal være balance.

Louis Grey

Den sidste fuldblods varulv: En ung mand som er vokset op blandt menneskene uden viden om hvad han egentlig er, for så at blive taget under vingerne af en menneskevenlig vampyr, og gik ind i kampen mod den ondeste vampyr i verden. Efter kampen gik han ind i Mørkets Brigade, som har fungeret som væsnernes politistyrke, og har beskyttet dem mod menneskene. Han er blevet i tvivl om hvordan verdenen hænger sammen, og spilleren skal her vælge hvad verdenssyn han har.

Brage Stein

Den nordiske dværg: Knap så lav som racen byder, som nordisk dværg ligner han til forveksling et menneske, men har stadig visse træk. Han ser turen til Skyggerne som en velsignelse, og er menneskene meget taknemmelige for den befrielse de har givet ham.