Corona

Corona retningslinjer

Det ligger bestyrelsen på sinde at sikre, at vi overholder de gældende regler og retningslinjer både for at beskytte vores medlemmers helbred, at sikre at alle føler sig trygge ved at deltage i vores aktiviteter og for at undgå sanktioner fra officielt hold (bøder, påbud om at lukke igen, etc.). Vi har forsøgt at lave nogle retningslinjer som sikrer vi holder os indenfor reglerne og samtidig har så meget fleksibilitet som vi kan give. Vi beder alle om at samarbejde om at overholde dem, så vi hverken får nogle der bliver syge ej heller får problemer fra officielt hold.
Du kan følge oplysningerne og restriktionerne på coronasmitte.dk
Nedenunder kan du læse om hvad Skyggedalen gør ift Corona situationen.

Vores corona tiltag

  • Vi sørger for håndsprit.
  • Vi sørger for at rengøre flader som hyppigt er i berørelse.
  • Vi sørger for at ansvarspersoner har en negativ test som ikke er mere end 72 timer gammel.
  • Vi holder styr på hvem der har været til vores aktiviteter så i tilfælde af smitte, så smitteopsporingen vil være så nem som mulig.
  • Skulle du være utryg over at skulle deltage til aktiviteterne grundet corona, eller kan du ikke deltage fordi du er blevet smittet eller fordi du har symptomer, får du selvfølgelig pengene tilbage.
  • Skulle vores aktiviteter bive aflyst pga Corona, vil du få pengene tilbage.

Vores retningslinjer vil blive løbende opdaterede så de følger statens retningslinjer.

I kan læse landsforeningen og DUF’s anbefalinger til håndtering af smitte her: landsforeningenbifrost.dk/corona-håndtering.pdf

Vi gør opmærksom på at der ikke til nogle foreningsaktiviteter er et forsamlingsloft, men at der ved et deltagerantal på mere end 200, vil blive krav om et coronapas.

Dog opfordre vi altid til at man lader sig teste både før og efter spil, dette er dog ikke et krav.

Skulle du opleve symptomer eller få konstateret smitte under en af vores aktiviteter eller dagene efter, så kontakt en fra bestyrelsen eller en af arrangørerne, eller skriv en sms eller ring til 44168220.